Kundalini Yoga er rig på smukke spirituelle mantras. Her er nogle af de mantraer vi ofte bruger i Kundalini Yoga:

Adi Mantra

Mantra: ONG NAMO GURU DEV NAMO
 
Sprog: Gurmukhi
 
Betydning: "Jeg hilser/ærer alt skabelse af den guddommelige visdom. Jeg hilser/ærer den guddommelige lærer inden i mig selv."
 
Brug af mantraet: Vi chanter eller synger Adi mantraet når vi tuner ind som det første i yogatimen. Mantraet centrerer os i vores højere selv, og guider både læreren og de ​​studerende i klassen åndeligt. Når vi tuner ind,forbinder vi os med "The golden chain" de gamle yogamestre og træder ind i en form for beskyttet rum, hvor vi ligger dagligdagen til side og en tilstede i yogaen.

Bij Mantra

Mantra: SAT NAAM
 
Sprog: Gurmukhi Betydning: SAT = Sandhed NAAM = Navn/identitet "Sandhed er min identitet"
 
Mere information: Dette mantra er nok det mest udbredte mantra i Kundalini Yoga. SAT betyder sandhed-virkeligheden af ​​ens eksistens. NAAM: identiteten. Det er en bij (eller frø) mantra. Chanting af dette mantra vækker sjælen. Balancerer de fem elementer (tattvas).

WAHE GURU

Mantra: WAHE GURU
 
Sprog: Gurmukhi
 
Betydning: WAHE er et udtryk for ære og ekstatisk glæde. GURU er den, der bringer os fra mørke til lys. Wahe Guru bruges som et ære/glædes udtryk for den guddommelige visdom eller "glæden over at komme fra mørket og ud i lyset" fra ligegyldighed/uvidenhed til bevidsthed/oplysthed.

The sunshine song

May the long time sun shine upon you

All love surround you

and the pure light within you

Guide your way on

Guide your way on