Pernille Angad Dybro Kristensen
OFFLINE

Kontakt info

Pernille Angad Dybro Kristensen
Hjørring og København
Nordjylland, Uddannelses Instruktør
...

Om mig

Mit navn er Pernille Angad og jeg er en af Danmarks mest erfarne Kundaliniyogalærer og den første danske Kundaliniyoga Teacher Trainer.

Jeg har selv praktiseret kundaliniyoga i over 22 år og har undervist intensivt i 14 år. Jeg står desuden bag yoga-app´en, ”Kundalini Yoga”, som allerede er downloaded mere end 10.000 gange over hele verden.

Jeg organiserer også Kundalini Yogainstruktøruddannelseni København og i Hjørring i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga) og er medstifter af foreningen af Danske Kundaliniyogalærer. Jeg er selv internationalt certificeret Kundalini- og meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training and guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogalærere. 

Jeg har specialiseret sig i børneyoga og udbyder børneyogakurser for bl.a. lærere og pædagoger.
Derudover er jeg gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini yogaen,i meditation og afspænding.


Jeg deler sine erfaring og sin forståelse af Kundalini yoga på en kreativ og uhøjtidelig måde. Jeg er dedikeret til at sprede Kundalini yogaen i Danmark, og er kendt for sit varme og umiddelbare væsen, ro og inderlighed. Gennem foredrag i hele landet, deler jeg ud af sine 20 års erfaring med meditation, sund livsstil, stresshåndtering og yoga.

Mine Yogahold

Jeg ejer mit eget yogastudio i Hjørring - dyb:ro:yoga.
Du finder masser af information og inspiration på mit website www.dybro-yoga.dk

Kvalifikationer

1995 startede på kundaliniyoga i London hos Shiv Charan Singh
1997 flyttede til Tyskland og fordybede mig i "De 10 kroppe" efter Yogi Bhajan sammen med den amerikanske kundaliniyogalærer Gurumarka Khalsa
2001 færdiggjorde jeg min level 1 instruktøruddannelse i Kundaliniyoga
Har deltaget i alle level 2 moduler og er teacher trainer Associate og medlem af The Aquarian Teachers Academy.
Uddanner på www.kundaliniyogauddannelsen.dk


Certifikater

-
-

The sunshine song

May the long time sun shine upon you

All love surround you

and the pure light within you

Guide your way on

Guide your way on